Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Red de salestijger: Marc Dijk te gast bij ZZP netwerkcafé van ROZ en Small Business Twente 

Hoe kun je als zzp’er jouw potentiële klanten activeren om van jou te kopen? En hoe kan de verkoopmethode van de salestijger je daarbij helpen? Dat legt Marc Dijk, auteur van het boek ‘Red de Salestijger’ uit tijdens het ZZP netwerkcafé, georganiseerd door ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) en Small Business Twente, op maandag 15 april 2019 van 19.00 – 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.

 

Het ZZP netwerkcafé is de plek om collega zzp’ers uit Hengelo te ontmoeten en je netwerk te vergroten.
Wethouder Gerard Gerrits verzorgt de opening. Na het terugkerende onderdeel ‘pitchen’ door Small Business Twente en enkele aanwezige zzp’ers, vertelt Frank Alfrink, directeur van ZZP Nederland wat deze landelijke stichting voor jou als Hengelose zzp’er kan betekenen. Je maakt kennis met het nieuwe online platform voor Twentse starters www.startenintwente.nl. Op StarteninTwente.nl vind je alle informatie en tools die je nodig hebt. En kom je in contact met andere starters en ondernemers. Niet alleen voor starters heel interessant, maar ook voor zzp’ers.

Na de bijdrage van Marc Dijk is er volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, Small Business Twente, de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo, Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank Centraal Twente en ZZP Nederland aanwezig waar je terecht kunt met je vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 12 april via www.rozgroep.nl/hengelo, telefonisch (074 241 5100) of per mail (info@rozgroep.nl). Of via info@smallbusinesstwente.nl of via de volgende link: kennismaken
Meer informatie over het programma: www.rozgroep.nl.