Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Uitnodiging: Algemene Ledenvergadering, bedrijfspresentatie en speeddaten

Leden: inloop 19.00 uur, start 19.15 uur. Wees optijd!
Introducés / niet leden: inloop 20.00uur, start 20.15uur

Woensdag 20 maart hebben wij met Small Business Twente weer een gezellige en informatieve avond gepland. En worden we allen verwacht bij Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal .

Algemene ledenvergadering
De avond zal voor de leden beginnen met de algemene ledenvergadering; inloop 19:00uur, aanvang 19.15uur.  Door het drukke programma van deze avond wordt ieder vriendelijke verzocht om voor 19.15 uur binnen te zijn bij de Moutzolder. Laatkomers kunnen helaas de vergadering niet meer bijwonen.

Bedrijfspresentatie Langhorst Media
Na de algemene ledenvergadering zullen ook de andere niet-leden aansluiten en hebben wij om 20.00uur een bedrijfspresentatie in het Lagerhuis van Ronny Langhorst van Langhorst Media. Ronny heeft een jong en dynamisch bedrijf dat camera-, foto- en videoproducties maakt. van bedrijfsfilm tot eventvideo, alles voor een onuitwisbare indruk.

Speeddaten
Vervolgens zullen wij met alle leden, gasten en introducés gaan speeddaten! Een leuke en bruisende manier voor kennisdeling en kennisuitwisseling. Probeer voor deze avond dan ook een introducé mee te nemen. Zodat we deze speeddate avond tot een echt succes kunnen maken!

Aanvang en aanmelden!
De bijeenkomst wordt gehouden bij:
Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal, Haaksbergerstraat 51, 7554 PA Hengelo.

Aanmelden en afmelden kan via: info@smallbusinesshengelo.nl
Of via ons aanmeldformulier

Leden: inloop 19.00 uur, start 19.15 uur. Wees optijd!
Introducés / niet leden: inloop 20.00uur, start 20.15uur