Sfeerimpressie Walking Diner SBT dinsdag 10 december 2019

Het ontvangst bij Stravinsky in Hengelo was hartelijk en warm. Daarmee contrasteerde de twee bestuursmededelingen. Een zestal mensen gaat ons per 1 januari verlaten wegens omstandigheden die los staan van het lidmaatschap. Onze voorzitter Jan is langzaam herstellende van een flinke ziekte. We wensen hem sterkte met verder herstel. Na de oproep aan de leden om vooral introducees mee te nemen naar onze maandelijkse netwerkbijeenkomsten konden we ons tegoed doen aan een heerlijke en uitgebreide amuse op deze locatie.

Lopende van Stravinsky naar het nieuw geoutilleerde establishment Delphi aan de Drienerstraat praatte men in menig groepje al snel over de binnenstad van Hengelo. Kansen, leegstand, pandeigenaren. Kortom grootte betrokkenheid met de stad. Afgaande op het toenemende lachen en plezier in de groep was de sfeer buitengewoon goed.

De avond eindigde op het overdekte en met gas verwarmde boventerras van de Twee Wezen. Het drievuldig opgediende dessert kan overdadig genoemd worden. Bij het afscheid veelvuldig klinkende “Goede Kerst en Gelukkig Nieuwjaar” was nog wat onwennig. “Nu al?”

Tot dinsdag 14 januari 2020 bij onze nieuwjaarsborrel.