Uitnodiging voor leden, geïnteresseerden en introducees

Op dinsdag 5 oktober a.s. vindt weer een bijeenkomst plaats van Small Business Twente. Dit keer gaan we naar Enschede voor een tour door het FC Twente stadion “De Grolsche Veste”. Of je nou een voetbalfan bent of niet, een rondleiding door een stadion is buitengewoon interessant! Je komt op plekken waar je nog nooit bent geweest.

Ervaar hoe het is om door de spelerstunnel te lopen richting het speelveld van FC Twente en een bezoek te brengen aan de kleedkamer van de spelers van de club. Deuren die normaal gesloten blijven, gaan speciaal voor ons open. Het betreden van het stadion, tribunes en trappen is op eigen risico, dus trek je lekkere stevige schoenen aan.

Verzamelen 19.15 uur bij de hoofdingang van De Grolsche Veste
Deze is herkenbaar door het Twentse Ros op de gevel.
Adres: Colloseum 65, Enschede

De rondleiding is van 19.30 uur tot 21.00 uur. Na de stadiontour vinden we elkaar aan de bar van de gezellige Brasserie De Bakspieker, op 2 minuten rij-afstand van De Grolsche Veste, aan de Hengelosestraat 725 in Enschede. Parkeren kan links van Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd.

Opgave graag per omgaande, dan wel tot uiterlijk dinsdag 28 september a.s. 23.59 uur in de app aan te geven of je wel of niet aanwezig zult zijn. Introducees zijn van harte welkom! Zij kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar ons secretariaat: info@smallbusinesstwente.nl

We hopen weer samen een interessante en gezellige avond te hebben.
Graag tot ziens op 5 oktober a.s. bij De Grolsche Veste in Enschede.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van Small Business Twente,

Danielle Langkamp (Voorzitter)
Annemieke Bruinewoud (Secretariaat)
Bernice ten Heuw (Penningmeester)
Hans Wachtmeester (Programmering)
Esther Sajet (Communicatie)

www.smallbusinesstwente.nl
info@smallbusinesstwente.nl