Diane van Binsbergen
Diane van BinsbergenOnderwijspraktijk Borne
Onderwijspraktijk Borne biedt hulp en ondersteuning bij leer- en gedragsproblemen.
Marc Blaauw
Marc BlaauwCool Banana
Cool Banana ontwerpt, ontwikkelt en produceert technisch hoogwaardige en vernieuwende (bedrijfs)kleding en textielproducten.
Hanneke Bonhof
Hanneke BonhofHann.verkoopstyling
Verkoopstyling: het inrichten van (leegstaande) woningen / modelwoningen.
Zakelijk interieuradvies: Bedrijfsinrichting, restyle van hotels, winkels etc., kleuradvies
Annemieke Bruinewoud
Annemieke BruinewoudTo The Point secretariaat
Voor alle (tijdelijke) secretariële en administratieve ondersteuning in de breedste zin van het woord. Wij maken er géén punt van!
Bob Brummelhuis
Bob BrummelhuisFTRnederland
Organisaties helpen om beter te worden in dat wat ze doen vanuit de LEAN en SIX-SIGMA philosopie.
Kim Brokelman
Kim BrokelmanKunstjam
Een Kunstjam-kunstwerk creëren alleen of samen. Workshops, familiedag, kinderfeest, teambuilding. Een belevenis met een eindresultaat voor het leven.
Monique Boone
Monique BooneGewoonMoon
Creativiteit, deskundig, kwaliteit en enthousiast! Bij GewoonMoon kan je terecht voor een interieurontwerp, kleuradvies, interieurstyling en vastgoedstyling.
Janine Hagels
Janine HagelsJanine Hagels mondhygiënist
Zelfstandig Senior Mondhygiënist met 30 jaar werkervaring.
Gespecialiseerd in de parodontologie en ervaren in begeleiding van mondhygiënisten en preventie-assistenten.
Bernice ten Heuw
Bernice ten HeuwMoneybox Administraties
Administratieve ondersteuning, boekhouding,salarisadministratie jaarrekeningen en belastingen.
Altijd persoonlijk en betrokken.
Sophie Hilgerink
Sophie HilgerinkSooph Interieurarchitectuur
Interieur ontwerp voor woon- en werkomgevingen. Van schets tot bouwbegeleiding. Maatwerk meubilair en 3D visualisatie. Passend bij elk budget.
Jan Hobo
Jan HoboHobo Online Internetmarketing
WordPress specialist:
WordPress websites en webshops
WP Hosting, razendsnel en superveilig
WordPress onderhoudsabonnementen
Ton Kolbrink
Ton KolbrinkVideo Styling
Productie professionele bedrijfsfilms. Ervaring en meedenken zijn onze speerpunten. Digitaliseren van oud video / film materiaal ook op DVD
Arie Kox
Arie KoxVerkeersschool GO
Onze slagingspercentages behoren al jaren tot de hoogste in de regio. Een prestatie waar wij en onze instructeurs binnen de rijschool met recht trots op zijn.
Renate van Laarhoven
Renate van LaarhovenRenate Acteert!
Als trainingsactrice daag ik de ander uit het beste van zichzelf te laten zien in o.a. communicatie- en agressietrainingen en assessments.
Rob Krakers
Rob KrakersROB Renovatie Onderhoud Bouw
Voor alles op het gebied van bouw, van fundering tot laatste dakpan. Projecten variëren van heel klein tot complete verbouwingen. Opdrachten worden correct en vakkundig uitgevoerd. Van groot tot klein….alles is mogelijk!
Ellis Kuiper
Ellis KuiperMoneybox Hypotheken en Verzekeringen
Hypotheken en verzekeringen met persoonlijke aandacht en professioneel advies op maat. Voor zowel particulieren als ondernemers.
Ronny Langhorst
Ronny LanghorstLanghorst Media
Kort en krachtig jouw bedrijf laten zien? Met een bedrijfsfilm of Eventvideo van Langhorst Media laat je gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter.
Daniëlle Langkamp
Daniëlle LangkampEen Bijzonder Afscheid
Jonge, kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming. Met oprechte aandacht en in alle rust begeleid ik je liefdevol in de week van de uitvaart. Zowel voor een traditioneel vormgegeven uitvaart als voor een eigentijdse afscheidsviering.
Ron Maris
Ron MarisWebwinkelvisie
Van beheersbare webwinkels voor zelfstandige ondernemers tot aan complexe webwinkels voor de grotere MKB bedrijven. Uiteraard ook onderhoud.
Ronnie Meijer
Ronnie MeijerMeijer Schadeservice
Auto schade service
Caroline van Ockenburg
Caroline van OckenburgBeeldend kunstenaar / Creatief coach
Mijn beelden krijgen vorm vanuit mijn persoonlijke beleving. Mensen en hun omgeving, binnenzijden en buitenkanten intrigeren me. Zachte materialen als klei, was en wol combineer ik met steen, hout en brons.
Mike van Onselen
Mike van OnselenMO-biliteit
Mo-biliteit autolease werkt volledig onafhankelijk. Middels een competitiemodel wordt vraag en aanbod bij elkaar gebracht en kunnen klanten rekenen op een ruim en gevarieerd aanbod, scherpe tarieven en natuurlijk een professionele aanpak.
John Pigge
John PiggeDe Koffiekaravaan
Eigen koffiebranderij op station Borne, verzorgt lunches, adviseert bij koffiemachines, levert koffie. Ook te vinden op markten en braderieën.
Jan Römer
Jan RömerRSA Footwear
Distributeur in de Benelux van veiligheidsschoenen met de kenmerken: moderne uitstraling, comfortabel in gemak en met lange levensduur.
René Reef
René ReefViticult
Kleinschalige importeur van (H)eerlijke wijnen en (speciaal)bieren. Vanuit onze winkel in Hengelo voorzien wij Horeca en de gespecialiseerde vakhandel van authentieke producten.
Esther Sajet-Tenhagen
Esther Sajet-TenhagenVerhuismanagement
Verhuismanagement voor opdrachtgevers in zakelijk vastgoed (100+ medewerkers), zorg en onderwijs. Aanvullende facilitaire dienstverlening mogelijk op het gebied van gebouwindeling, interieurontwerp en realisatie.
Ebel-Jan Schepers
Ebel-Jan SchepersEbel-Jan Schepers Fotografie
Als professioneel fotograaf sinds 1992 maak ik hoogwaardige bedrijfs- en productfoto’s voor een succesvolle presentatie van uw bedrijf of webshop.
Andrieza Schreurs
Andrieza SchreursAS Coaching
Coaching & workshops als begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling. Lifecoaching, loopbaancoaching, loopbaanorientatie, businesscoaching en drijfverenscan.
Jan Sterk
Jan SterkDat is Sterk
Dat is Sterk: reclamebureau gericht op sterke reclame en creatieve communicatie. Geen bureau met sterke verhalen maar we verrassen je liever met sterke creaties.
Maaike Thüss
Maaike ThüssMyLines
Een webtekst, een mooi interview, het redigeren van je eigen tekst, een bedrijfsreportage…. MyLines schrijft alle soorten teksten met liefde en veel plezier!
Marjon Tjepkema
Marjon TjepkemaTjepkema coaching
Loopbaan- en vitaliteitscoach. Voor meer zelfvertrouwen en minder stress in werk. Bij problemen op je werk, ontslag, langdurige ziekte of gewoon als cadeau aan jezelf om te mogen groeien in je werk!
Peter Tibben
Peter TibbenHC Tibben
Het leveren en adviseren op het gebied van smeeringen, veiligheid, olie en vetten.
Reinier Wender
Reinier WenderBRW Bouwregisseur
Bij het realiseren van uw bouwplannen komt er enorm veel op u af. Van het vertalen van wensen naar passend ontwerp, tot het realiseren van kwalitatief goede huisvesting binnen budget en planning. Ik neem deze werkzaamheden volledig uit handen.
Hans Wachtmeester
Hans WachtmeesterHans Wachtmeester Uitvaartverzorging
Ik wil samen met u werken aan een persoonlijk afscheid. Dat wil zeggen: een afscheid zoals dat bij u en bij de overledene past. Aan het eind van de dag moet u kunnen zeggen: zó was het goed!
Wim Wolbrink
Wim WolbrinkNationale Vertelschool
Bij grote veranderingen valt er veel te vertellen. Op het moment als het verhaal op een podium verteld wordt heeft menigeen hulp nodig. De Nationale Vertelschool biedt deze hulp.