Niek Boerrigter
Niek BoerrigterProperty Management
Wij bieden de mogelijkheid om het vastgoedmanagement voor u te faciliteren. Onze dienstverlening omvat onder meer verhuur van woon- en bedrijfsruimte, vastgoedbeheer, parkmanagement & consultancy.
Annemieke Bruinewoud
Annemieke BruinewoudTo The Point secretariaat
Voor alle (tijdelijke) secretariële en administratieve ondersteuning in de breedste zin van het woord. Wij maken er géén punt van!
Bob Brummelhuis
Bob BrummelhuisBrumBrum
Dagbehandeling voor kinderen met een beperking
Chloé van Driel
Chloé van DrielChloé Happy in Organising
Als professional Organiser help ik je met orde, overzicht en structuur aanbrengen in je huis en in je leven. Met direct zichtbaar én voelbaar resultaat. Van advies tot samen aan de slag óf online begeleiding. Samen werken we aan een methode die bij jou past om jouw huishouden of taken te organiseren.
Allison Esman
Allison EsmanLachcoach
Lachen is héérlijk, en gezond.
Lach je blij, vrij en gezond in een lachworkshop of lachwandeling. Samen, als team of alleen. Het is leuk, leerzaam en verbindend! Ontdek de kracht van de lach!
Mariëtte Groot Rouwen
Mariëtte Groot RouwenXOMEX
Xomex ontwikkelt en ontwerpt websites, grafische ontwerpen en regelt domein en hosting. Sinds 2001 een betrouwbare samenwerkingspartner.
Janine Hagels
Janine HagelsJanine Hagels mondhygiënist
Zelfstandig Senior Mondhygiënist met 30 jaar werkervaring.
Gespecialiseerd in de parodontologie en ervaren in begeleiding van mondhygiënisten en preventie-assistenten.
Leonie Heskamp
Leonie HeskampRood Incasso & Juridisch advies
Rood Incasso & Juridisch Advies helpt u bij het incasseren van uw onbetaalde factuur en begeleidt u bij het oplossen van een geschil.
Bernice ten Heuw
Bernice ten HeuwMoneybox Administraties
Administratieve ondersteuning, boekhouding,salarisadministratie jaarrekeningen en belastingen.
Altijd persoonlijk en betrokken.
Sophie Hilgerink
Sophie HilgerinkSooph Interieurarchitectuur
Interieur ontwerp voor woon- en werkomgevingen. Van schets tot bouwbegeleiding. Maatwerk meubilair en 3D visualisatie. Passend bij elk budget.
Jan Hobo
Jan HoboHobo Online Internetmarketing
WordPress specialist:
WordPress websites en webshops
WP Hosting, razendsnel en superveilig
WordPress onderhoudsabonnementen
Bernard Koning
Bernard KoningEurorisk
Maatwerk pensioenen, vermogensopbouw en inkomensverzekeringen voor de zakelijke markt.
Arie Kox
Arie KoxVerkeersschool GO
Onze slagingspercentages van de rijschool behoren al jaren tot de hoogste in de regio. Een prestatie waar wij en onze instructeurs binnen de rijschool met recht trots op zijn.
Ronny Langhorst
Ronny LanghorstLanghorst Media
Kort en krachtig jouw bedrijf laten zien? Met een bedrijfsfilm of Eventvideo van Langhorst Media laat je gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter.
Daniëlle Langkamp
Daniëlle LangkampEen Bijzonder Afscheid
Jonge, kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming. Met oprechte aandacht en in alle rust begeleid ik je liefdevol in de week van de uitvaart. Zowel voor een traditioneel vormgegeven uitvaart als voor een eigentijdse afscheidsviering.
Annemiek Marsman
Annemiek MarsmanVirtual Assistant
Ik help coaches/trainers die overspoeld worden met taken en regel alles rondom marketing, sales en administratie. Dit doe ik (meestal) online vanuit mijn eigen huis als VA.
Florieke Marsman
Florieke MarsmanWhy-Coaching
Gewichtsconsulent en Herbalife distributeur
In een sportieve omgeving help ik je met het aanpassen van je leefstijl en voedingspatroon. Afvallen, aankomen, meer energie, en uniek in Twente, met whatsapp ondersteuning voor net dat stukje extra begeleiding.
Ellen Middelhuis
Ellen MiddelhuisJawel Vormgeving
Ik werk als grafisch ontwerper voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Mijn portfolio is gevuld met logo & huisstijl ontwerpen, autobelettering, campagnes, (wens)kaarten, en zoveel meer…
John Pigge
John PiggeDe Koffiekaravaan
Eigen koffiebranderij op station Borne, verzorgt lunches, adviseert bij koffiemachines, levert koffie. Ook te vinden op markten en braderieën.
Esther Sajet
Esther SajetES-Office
Huisvestingscoördinator, schakel tussen oudbouw en nieuwbouw, sparringspartner voor opdrachtgevers in het regelen van een perfect passende huisvesting
Andrieza Schreurs
Andrieza SchreursAS Coaching
Coaching & workshops als begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling. Lifecoaching, loopbaancoaching, loopbaanorientatie, businesscoaching en drijfverenscan.
Marjon Tjepkema
Marjon TjepkemaTjepkema coaching
Loopbaan- en vitaliteitscoach. Voor meer zelfvertrouwen en minder stress in werk. Bij problemen op je werk, ontslag, langdurige ziekte of gewoon als cadeau aan jezelf om te mogen groeien in je werk!
Hans Wachtmeester
Hans WachtmeesterHans Wachtmeester Uitvaartverzorging
Ik wil samen met u werken aan een persoonlijk afscheid. Dat wil zeggen: een afscheid zoals dat bij u en bij de overledene past. Aan het eind van de dag moet u kunnen zeggen: zó was het goed!
Reinier Wender
Reinier WenderBRW Bouwregisseur
Bij het realiseren van uw bouwplannen komt er enorm veel op u af. Van het vertalen van wensen naar passend ontwerp, tot het realiseren van kwalitatief goede huisvesting binnen budget en planning. Ik neem deze werkzaamheden volledig uit handen.
Wim Wolbrink
Wim WolbrinkNationale Vertelschool
Wij vertellen verhalen, anekdotes, sprookjes, mythen, sagen en legenden. Wij helpen mensen een verhaal te vertellen. Wij organiseren symposia, congressen, evenementen en studiegroepen. Wij vertellen op scholen, bij bedrijven, in de natuur, in theaters en bij u thuis.