Overzicht van recente bijeenkomsten met foto’s en verslag

Terugblik Nieuwjaarsborrel 14 januari 2020

Op dinsdagavond 14 januari hadden wij onze eerste bijeenkomst van het jaar. Het ontvangst was wederom hartelijk. Er was alle tijd om elkaar een goed nieuw jaar toe te wensen en om bij te praten. Maar liefst drie nieuwe aspirant deelnemers presenteerden zich. Na enkele bestuursmededelingen kreeg Wim Wolbrink van de Nationale Vertelschool de kans zich te presenteren. Deze presentatie, hoe kon het ook anders, was voor velen een grote verrassing. Wim vertelde namelijk als zijnde zijn zakelijke presentatie gewoon een verhaal. Jawel een sprookje met koning Salomo in de hoofdrol. Iedereen verdween helemaal in het goed vertelde verhaal. Na twintig minuten kwam menigeen tot de verrassende ontdekking dat we gewoon bij Stravinsky in Hengelo onze nieuwjaarsbijeenkomst hadden. Na nog een lange nazit tot sluitingstijd gingen ook de laatste deelnemers tevreden naar huis. Woensdag 12 februari is onze volgende netwerkbijeenkomst.

Sfeerimpressie Walking Diner SBT dinsdag 10 december 2019

Het ontvangst bij Stravinsky in Hengelo was hartelijk en warm. Daarmee contrasteerde de twee bestuursmededelingen. Een zestal mensen gaat ons per 1 januari verlaten wegens omstandigheden die los staan van het lidmaatschap. Onze voorzitter Jan is langzaam herstellende van een flinke ziekte. We wensen hem sterkte met verder herstel. Na de oproep aan de leden om vooral introducees mee te nemen naar onze maandelijkse netwerkbijeenkomsten konden we ons tegoed doen aan een heerlijke en uitgebreide amuse op deze locatie.

Lopende van Stravinsky naar het nieuw geoutilleerde establishment Delphi aan de Drienerstraat praatte men in menig groepje al snel over de binnenstad van Hengelo. Kansen, leegstand, pandeigenaren. Kortom grootte betrokkenheid met de stad. Afgaande op het toenemende lachen en plezier in de groep was de sfeer buitengewoon goed.

De avond eindigde op het overdekte en met gas verwarmde boventerras van de Twee Wezen. Het drievuldig opgediende dessert kan overdadig genoemd worden. Bij het afscheid veelvuldig klinkende “Goede Kerst en Gelukkig Nieuwjaar” was nog wat onwennig. “Nu al?”

Tot dinsdag 14 januari 2020 bij onze nieuwjaarsborrel.